Välj rätt ställbar fot för uppgiften

Ställbara fötter laddade med smarta funktioner

Vet du om att du har stora möjligheter att låta ställfötterna underlätta ditt arbete? Genom att välja rätt ställfot för ändamålet kan du spara tid och höja funktionen på möbeln. 

Ställbara fötter erbjuder mycket mer än de först ger sken av. Det är bara att konstatera att den lilla produkten kan göra stor skillnad. I detta white paper får du en översikt över de funktioner som LB-Plasts olika ställbara fötter är utrustade med.

Du kan välja om ställfoten ska levereras med eller utan fot och om foten ska vara fast eller justerbar. Flertalet av modellerna är utrustade med sexkantshål för snabb och smidig montering. Letar du efter en ställfot som ska stå på ett ömtåligt golv? Vi har ställfötter med filt på undersidan. Du vill kanske ha en ställfot som kan monteras fast i golvet för att möbeln ska stå stadigt? Inga problem! Vi har rostfria ställfötter förberedda för golvmontage. Vill du kunna efterjustera ställfötterna när de är på plats i möbeln? Vi erbjuder ställfötter med sexkantshålning upptill för smidig åtkomst. Ska ställfoten kanske placeras inuti ett fyrkantsrör? Får vi föreslå att du kollar in vår ställbara rörfot.

 

Som du märker är ställbara fötter från LB-Plast utrustade med en mängd smarta funktioner. 

Ladda ner guiden som pdf:

Per-Johan Hildingsson
+46 (0) 370-37 57 01

 

Relaterade artiklar

LB-Plast ordnade tryckt information på Tormeks plastdetalj

Svenska Tormek och LB-Plast i samarbete för säker slipning

Tormek valde att profilera sin produkt in i minsta detalj